Akce

04.09.2019 17:47
Kváskové pečení Proč dávat přednost celozrnnému kváskovému pečivu. Postup správné přípravy kvásku z žitné mouky. Vhodné chlebové ingredience. Ověřený recept na vynikající chléb. Jakou domácí pekárnu si pořídit. Ochutnávka chleba. Pár předvánočních tipů na přípravu cukroví bez...
04.09.2019 17:40
Bílkoviny - základní stavební látka   Rostlinné a živočišné zdroje bílkovin. Co je to komplexní spektrum aminokyselin. Metabolismus bílkovin a jejich ideální množství v jídelníčku. Bílkoviny a sport. Jak správně vařit luštěniny, připravovat ryby a vývary z...
04.09.2019 17:24
Sacharidy a tuky - zdroj energie    Komplexní a jednoduché sacharidy. Pozor na přidané cukry a fruktózu. Glykemický index sacharidů, inzulinová rezistence a civilizační choroby. Tuky zdravé a rafinované, se středně dlouhým a dlouhým řetězcem, nasycené a nenasycené. Esenciální mastné...
04.09.2019 16:58
Zdravá výživa od A do Z Chutné, snadno pochopitelné a zvládnutelné zdravé stravování v každodenním životě. Sestavení zdravého talíře bez složitých omezení a bez počítání kalorií. Zdravé jídlo versus terapeutické diety. Jaké sacharidy, tuky a bílkoviny vybírat. Kolikrát denně a kdy jíst,...
22.07.2019 22:10
Srdečně Vás zvu na konzultaci o výživě. Podívejte se prosím na odkaz. Pozvanka na konzultaci.docx (903418) 
16.05.2019 18:30
16.5. proběhl ve studiu Aloha jóga velmi úspěšně seminář o využití všech prospěšných živin v rostlinné stravě, řekli jsme si jak redukovat antinutriční látky, jak správně připravovat obiloviny, luštěniny, jak odemykat oříšky a semínka, jak klíčit a jak pěstovat microgreens. Probrali jsme vše...
25.04.2019 18:30
25.4. večer v útulném prostředí studia Aloha jóga seminář úspěšně proběhl. Bylo to moc příjemné setkání, ještě jednou děkuji všem účastníkům za pozornost i za veskrze pozitivní hodnocení. Rozebrali jsme jak skrze péči o mikrobiotu získat kontrolu nad vlastním zdravím, váhou a náladou a ...
26.03.2019 18:00
V úterý 26. 3. 2019 proběhla večerní přednáška pro Klub aktivních 55+ v kavárně Why not Špejchar v Šeberově, kde jsme probrali kolik sacharidů jíst a jakých, co se skrývá pod termíny jednoduché sacharidy, volné cukry, komplexní sacharidy a vláknina, proč je důležitý glykemický index a jak se...