Služby:

Každému se věnuji individuálně a komplexně

1. Program Racio jídelníček

Tato služba je určena všem klientům, kteří chtějí preventivně zdravě jíst, upravit stravování s ohledem na nějaký zdravotní problém, případně redukovat tělesnou hmotnost. Služba zahrnuje: 

  • Tělesná analýza (přístroj Tanita), analýza nedostatků ve stávajícím jídelníčku a životním stylu v širším slova smyslu (pohyb, relaxace a spánek)
  • Zásadní pravidla zdravého životního stylu
  • Doporučení:     
    1. Potraviny k sestavení  "Zdravého talíře", nevhodné potraviny, správné proporce živin (bílkoviny, tuky, sacharidy), pitný režim      
    2. Zdravé tuky a jejich použití
    3. Jak udržet sacharidy pod kontrolou
    4. Bílkoviny      
    5. Vhodné doplňky stravy, pohybová aktivita a odpočinek
  • Důležitou součástí jsou 3 vzorové jídelníčky (včetně gramáže a kalorické hodnoty)

2. Program Anti - Aging jídelníček
 

Tato služba je určena všem klientům, kteří chtějí pozitivně ovlivnit psychosomatické procesy v organismu a oddálit jeho stárnutí. Cílovou skupinou jsou především klienti 40+. Služba zahrnuje:

  • Tělesná analýza (přístroj Tanita), analýza nedostatků ve stávajícím jídelníčku a životním stylu v širším slova smyslu (pohyb, relaxace a spánek)
  • Zásadní pravidla zdravého životního stylu
  • Doporučení:     
    1. Potraviny k sestavení "Zdravého talíře", nevhodné potraviny, správné proporce živin (bílkoviny, tuky, sacharidy), pitný režim       
    2. Zdravé tuky a jejich použití   
    3. Jak udržet sacharidy pod kontrolou
    4. Bílkoviny 
    5. Zdravá kuchyňská úprava zeleniny     
    6. Anti-aging potraviny se silnými antioxidačními účinky
    7. Antinutriční látky v rostlinné stravě a jak je eliminovat      
    8. Vhodné doplňky stravy, pohybová aktivita a odpočinek
  • Důležitou součástí jsou 3 vzorové jídelníčky (včetně gramáže a kalorické hodnoty)

3. Asistence při výběru a nákupu vhodných potravin a správné postupy při přípravě jídla
 
  • Odborná asistence při výběru a nákupu vhodných potravin pro celou rodinu
  • Správné postupy při přípravě jídla v kuchyni (jak minimalizovat antinutriční látky v rostlinných potravinách, jak správně upravit zeleninu, jaké oleje a tuky používat)

4. Vypracování odborných článků na dohodnuté téma z oblasti výživy a zdraví

Ukázky práce včetně referencí najdete na:

www.empiria-vyzivove-poradenstvi.cz/clanky-publikovane-jinde/

5. Uspořádání odborné přednášky/semináře

Pokud se potřebujete poradit o jakémkoli problému v oblasti zdravé výživy a zdravého životního stylu, neváhejte mě kontaktovat.

Kontaktujte mě